Break Through Coaching

Kort maar krachtig op een dieper niveau naar jezelf kijken

There’s more to this than meets the eye…

Goed, er speelt niks bijzonders. Toch heb je de wens om naar jezelf te kijken. Het kan bijvoorbeeld nuttig zijn om te weten welke onbewuste patronen je helpen, en welke juist energie-vreters zijn. Wat zijn jouw echte motivatoren (values and beliefs) in de context van bijvoorbeeld werk/privé/gezondheid /relaties? Welke dieperliggende aspecten in jouw leven blijven zich openbaren, ook al heb je er al meerdere keren iets aan gedaan? Wat zijn jouw voorkeursdenkstijlen? 

Break Through Coaching is ideaal voor iedereen die geen daadwerkelijk aanwijsbaar (coach)probleem heeft, maar toch graag eens op een dieper level zichzelf wil leren kennen.

Break Through Coaching

Break Through Coaching bestaat uit één lange sessie. Je start met een 5 uur durend gespreksonderzoek, waarin je het hemd van je lijf wordt gevraagd. Na een korte pauze ga je met je coach aan de slag met verschillende methodieken en eventuele interventies en technieken. Je coach neemt je mee in de processen van NLP, HBM, ACT, TimeLineTherapy en Hypnotherapy. Je doorbreekt in korte tijd vastgeroeste patronen en krijgt handvaten mee om dingen voortaan anders te doen.

Interesse in wat Break Through Coaching kan opleveren? Neem contact op om een sessie in te plannen of de mogelijkheden te bespreken!

In-Company
programma

Programma gebaseerd op missie, visie en ontwikkeldoelen van de organisatie

Individuele
act-metingen

Inzicht in gedrag, valkuilen en ontwikkelpotentieel

Persoonlijk leiderschap

Vanuit kennis over jezelf het team beter laten functioneren

Team
excellentie

Excelleren door de juiste motivatie en inzet van sturingselementen

Wil je een charismatisch en krachtig leider worden?

Volg dan één van onze SalesLEADERSHIP trainingen, laat je één op één coachen of volg een volwaardig gecertificeerde NLP-opleiding.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.