SalesLEADERSHIP Masterclasses

High level masterclasses voor sales- en commercieel managers. Binnen één dag nieuwe stappen binnen jouw leiderschap.

SalesLEADERSHIP Masterclasses

Jouw rol als leidinggevende in sales is niets nieuws voor je. Toch voel je dat er meer uit je team te halen valt. Hoe maak je vanuit jouw rol als leidinggevende meer impact? Onze masterclasses over sales leadership zijn bijeenkomsten van een (halve) dag, waarin je geïnspireerd en aangezet wordt tot het maken van nieuwe stappen binnen jouw leiderschap.

Tijdens de masterclasses behandelen we actuele thema’s zoals customer journey, sales in transitie en de verbondenheid met marketing. De onderwerpen zijn altijd gerelateerd aan jouw persoonlijk en professioneel leiderschap en intrinsieke motivatie. De bijeenkomsten vinden plaats op inspirerende locaties in het land en hebben een maximale groepsgrootte van 25 personen.

Wil je een bericht ontvangen wanneer er weer een bijeenkomst georganiseerd wordt en over welk onderwerp? Vul dan het contactformulier in en je krijgt automatisch een seintje!

Zoek je naar een breder programma, volledig toegespitst op jouw salesmanagement team? Ons SalesLEADERSHIP programma levert maatwerk voor jouw organisatie.

Meet your trainers

Eelco Wisman

Eelco Wisman is de eerste ABNLP gecertificeerde NLP Master Trainer in Nederland (2009). Spreker, auteur, coach en trainer met decennia ervaring als het gaat om de ontwikkeling van talent en leiderschap. Een mensenmens die met grote bevlogenheid en gedrevenheid in staat is anderen te laten groeien.

Marco van Dam

Marco van Dam is een doorgewinterde trainer en is specialist op het gebied van verandermanagement, leren, leiderschap en coaching. Marco is benaderbaar en scherp, en heeft grote focus op persoonlijke ontwikkeling.

Jacco Aartsen Tuijn

Jacco Aartsen Tuijn is één van de meest ervaren salestrainers van Nederland. Hij is expert op het gebied van salesvaardigheden, gedragsverandering en procesverbetering, ontwikkelde de SalesRESPECT® methodiek en is ABNLP gecertificeerd NLP trainer. Jacco is de rust zelve, en ziet altijd het grotere verband.

Jean-Louis van Aerle

Jean-Louis van Aerle brengt jarenlange praktijkervaring mee als commercieel directeur, ondernemer, recruiter en trainer. Aanstekelijk enthousiasmerend, komt snel tot de kern en zoekt altijd verbinding tussen persoonlijk functioneren en corporate doelstellingen.