NLP meets HBM® Master Practitioner Opleiding

De vervolgopleiding in NLP - je MBA in Neuro-Linguïstisch Programmeren in 12 dagen

Wat is de NLP meets HBM® Master Practitioner Opleiding?

Ben je gecertificeerd NLP Practitioner en wil je een verdieping hoger? Of misschien wel lager op het gebied van menselijk gedrag? Als coach, manager, ondernemer, psycholoog, accountmanager of omdat je nieuwsgierig bent naar meer? De opleiding Master Practitioner of NLP heeft alles te maken met jouw meesterschap. Het meesterschap van een reeks hele nieuwe en uiterst krachtige technieken in Neuro Linguïstisch Programmeren, Time Line Therapy™, Hypnose en Human Being Management. Door op een hoger ‘logical level’ te leren, zal je ervaren dat alle technieken die je al hebt geleerd veel effectiever blijken te zijn.

De opleiding wordt verzorgd door Eelco Wisman, de eerste NLP Master Trainer van Nederland en al ruim 25 jaar expert in het onbewust lerend vermogen van de mens.

Inhoud van de opleiding

Ter voorbereiding op de opleiding beluister je de 28 Engelstalige programma’s digitaal uit het Pre-study Master Practitioner Program. Er wordt gebruik gemaakt van Engels materiaal om aansluiting met de internationale NLP wereld te garanderen. De training zelf wordt geheel in het Nederlands gegeven. Gedurende de opleiding breng je alles wat je geleerd hebt in de praktijk en leer je verdere toepassing en integratie. Daarnaast word je persoonlijk begeleid door de trainer en de coaching-assistenten. De opleiding bestaat uit de volgende onderdelen.

I. HBM & NLP Master Practitioner

II. Master Practitioner of Time Line Therapy™

III. Master Hypnotica

In-Company
programma

Programma gebaseerd op missie, visie en ontwikkeldoelen van de organisatie

Individuele
act-metingen

Inzicht in gedrag, valkuilen en ontwikkelpotentieel

Persoonlijk leiderschap

Vanuit kennis over jezelf het team beter laten functioneren

Team
excellentie

Excelleren door de juiste motivatie en inzet van sturingselementen

Registreer je voor de 12-daagse NLP meets HBM® Master Practitioner opleiding

Geboortedatum(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Opleiding informatie

NLP meets HBM® Master Practitioner
€ 3.750,- (excl. BTW) per persoon
All inclusive:

Meet your trainers

Eelco Wisman

Eelco Wisman is de eerste ABNLP gecertificeerde NLP Master Trainer in Nederland (2009). Spreker, auteur, coach en trainer met decennia ervaring als het gaat om de ontwikkeling van talent en leiderschap. Een mensenmens die met grote bevlogenheid en gedrevenheid in staat is anderen te laten groeien.

Marco van Dam

Marco van Dam is een doorgewinterde trainer en is specialist op het gebied van verandermanagement, leren, leiderschap en coaching. Marco is benaderbaar en scherp, en heeft grote focus op persoonlijke ontwikkeling.

Jacco Aartsen Tuijn

Jacco Aartsen Tuijn is één van de meest ervaren salestrainers van Nederland. Hij is expert op het gebied van salesvaardigheden, gedragsverandering en procesverbetering, ontwikkelde de SalesRESPECT® methodiek en is ABNLP gecertificeerd NLP trainer. Jacco is de rust zelve, en ziet altijd het grotere verband.

Jean-Louis van Aerle

Jean-Louis van Aerle brengt jarenlange praktijkervaring mee als commercieel directeur, ondernemer, recruiter en trainer. Aanstekelijk enthousiasmerend, komt snel tot de kern en zoekt altijd verbinding tussen persoonlijk functioneren en corporate doelstellingen.

Eindresultaten en vervolg

NLP Master Trainer Eelco Wisman heeft zich bij deze opleiding laten inspireren door Tad James, David Shephard en Robert Smith, drie beroemde collega Master Trainers of NLP, en door Eduard Baas, de grondlegger van de HBM-Filosofie. De feedback van deze 4 Masters is geïntegreerd in deze vernieuwde HBM & NLP Master Practitioner Opleiding. 

De opleiding leert je zowel op individueel -, team- als op organisatieniveau blijvende veranderingen te bewerkstelligen. Het is het boeiende vervolg op het Practitioner Level van NLP, en tevens de opstap naar het Trainers Level, de volgende trede in je ontwikkeling om jezelf en anderen tot meer succes en resultaat te brengen.

Registreer je voor het 6-daagse SalesLEADERSHIP event in Toscane

Aanspreekvorm(Vereist)
Geboortedatum(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Opleiding informatie

Toscane, Italië
Data:
€ 3.995,- (excl. BTW) per persoon
All inclusive: