NLP meets HBM® Practitioner Opleiding

De basis NLP opleiding - je Bachelor in NLP Coaching in slechts 10 dagen

De NLP meets HBM® Practitioner Opleiding

Ben je geïnteresseerd in de meest geavanceerde inzichten en vaardigheden op het gebied van communicatie, menselijk gedrag en resultaat? Wil je mentaal en emotioneel groeien en anderen helpen bij hun persoonlijke ontwikkeling? Dan is deze opleiding geschikt voor je.

De HBM & NLP Practitioner opleiding is wereldwijd erkend. Je leert alles over één van de meest succesvolle stromingen op het gebied van communicatie en gedrag: NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) èn over de nieuwste Filosofie van HBM (Human Being Management).

De eerstvolgende startdatum voor deze opleiding is 11 januari 2023

| 11-12-13 jan. | 8-9-10 feb. | 8-9-10 mrt. | 7 apr. |

Waarom NLP meets HBM® bij SalesLEADERSHIP?

SalesLEADERSHIP biedt hoogwaardige trainingstechnieken, een zeer gerenommeerde Master trainer en een sterk gecomprimeerde opleidingsvorm. In slechts 10 dagen haal je drie wereldwijd erkende certificaten:

  • Certified Practitioner of NLP
  • Certified Hypnotist
  • Certified Practitioner of Time Line Therapy™
 

De combinatie van deze drie-eenheid is al een absolute winst. Deze opleiding is ontwikkeld door NLP Master Trainer Eelco Wisman, op basis van ruim 25 jaar diepgaand inzicht in het onbewust lerend vermogen van de mens. Met de toevoeging van de HBM-Filosofie krijg je als deelnemer de nieuwste ontwikkelingen op gebied van bewuste en onbewuste ontwikkelingsprocessen. De opleiding is erkend door de American Board of NLP, American Board of Hypnotherapy en de Time Line Therapy™ Association.

Inhoud van de opleiding

NLP richt zich op de wijze waarop je informatie in je externe omgeving waarneemt, hoe je op basis daarvan interne gedachten ontwikkelt en wat de invloed daarvan is op het gedrag van jezelf en anderen. Tijdens deze opleiding leer je haalbare doelen te stellen en specifieke taalpatronen te gebruiken om effectiever te communiceren. Je ontwikkelt jouw methode om, als je dat wilt, in een productieve stemming te gaan.

Je leert de HBM Circle of Change van Zelfreflectie, Bewustwording, Beslisruimte vergroten en Verantwoordelijkheid nemen, te gebruiken voor jezelf en voor anderen. Je ontdekt hoe het besluitvormingsproces bij anderen in elkaar steekt en hoe je belemmerende patronen en overtuigingen bij jezelf en anderen kunt doorbreken. Je leert lichaamstaal te herkennen en je ontwikkelt effectiever gedrag. Je contacten met anderen winnen aan diepgang. Kortom, je groeit zowel persoonlijk als professioneel.

Meld je aan voor de opleiding

Registreer je voor de 10-daagse NLP meets HBM® Practitioner opleiding

Geboortedatum(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Opleiding informatie

NLP meets HBM® Practitioner
€ 3.250,- (excl. BTW) per persoon
All inclusive:

Het programma van de NLP meets HBM® Practitioner Opleiding

De opleiding bestaat uit drie blokken van drie dagen en een follow-up middag. Ter voorbereiding beluister je 20 Engelstalige programma’s digitaal. Er wordt gebruik gemaakt van Engelstalig materiaal om aansluiting met de internationale NLP wereld te garanderen. De training zelf wordt geheel in het Nederlands gegeven. Drie maanden na de opleiding kom je nog een middag bij ons terug. Zo ben je verzekerd van follow-up en verdere begeleiding in de toepassing van de stof in jouw dagelijkse praktijk. Doordat deze opleiding in een relatief korte tijdspanne wordt gegeven, besparen we je t.o.v. andere aanbieders minimaal 12 dagen van je kostbare tijd. De opbouw van de opleiding is als volgt: Blok 1: Uitgangspunten NLP meets HBM® Representatiesystemen, stellen van doelen, rapport maken, metamodel, werken met submodaliteiten en hiërarchie van ideeën. Blok 2: Taalpatronen, ankeren, strategieën, integratie van delen en reframen. Blok 3: Time Line Therapy™, hypnotherapie, integratie van de nieuwe inzichten en vaardigheden en coachingsessie. Opvolgmiddag: Evalueren coachingsessie en vooruitkijken naar toekomst.

Meet your trainers

Eelco Wisman

Eelco Wisman is de eerste ABNLP gecertificeerde NLP Master Trainer in Nederland (2009). Spreker, auteur, coach en trainer met decennia ervaring als het gaat om de ontwikkeling van talent en leiderschap. Een mensenmens die met grote bevlogenheid en gedrevenheid in staat is anderen te laten groeien.

Marco van Dam

Marco van Dam is een doorgewinterde trainer en is specialist op het gebied van verandermanagement, leren, leiderschap en coaching. Marco is benaderbaar en scherp, en heeft grote focus op persoonlijke ontwikkeling.

Jacco Aartsen Tuijn

Jacco Aartsen Tuijn is één van de meest ervaren salestrainers van Nederland. Hij is expert op het gebied van salesvaardigheden, gedragsverandering en procesverbetering, ontwikkelde de SalesRESPECT® methodiek en is ABNLP gecertificeerd NLP trainer. Jacco is de rust zelve, en ziet altijd het grotere verband.

Jean-Louis van Aerle

Jean-Louis van Aerle brengt jarenlange praktijkervaring mee als commercieel directeur, ondernemer, recruiter en trainer. Aanstekelijk enthousiasmerend, komt snel tot de kern en zoekt altijd verbinding tussen persoonlijk functioneren en corporate doelstellingen.

Eindresultaten en vervolg