NLP meets HBM® Trainers Training

Het volgende level in het NLP traject - Be the Expert in 18 dagen

De NLP meets HBM® Trainers Training bij SalesLEADERSHIP

Als je gecertificeerd Master Practitioner of NLP bent en je wilt een verdiepingsslag maken als trainer en als mens, kun je de Trainers Training volgen. Een traject van totaal 18 dagen, onder leiding van Eelco Wisman, de eerste Nederlandse Master Trainer namens de ABNLP (2009), wat je de mogelijkheid geeft:

Inhoud van de NLP meets HBM® Trainers Training

Dit boeiende ontwikkeltraject geeft je de mogelijkheid zowel op individueel -, team- als op organisatieniveau blijvende veranderingen te bewerkstelligen. Eelco Wisman heeft zich bij de voorbereidingen en fine-tuning voor deze opleiding laten inspireren door Tad James, David Shephard en Robert Smith, drie beroemde collega Master Trainers of NLP, en door Eduard Baas, de grondlegger van de HBM-Filosofie. De feedback van deze 4 Masters is geïntegreerd in deze vernieuwde NLP meets HBM® Trainers Training. De opleiding bestaat uit 18 dagen, verdeeld over vijf blokken van respectievelijk 4, 3, 4, 3 en weer 4 dagen. Dit laatste blok betreft de 4 trainers-evaluatie dagen. Onderwerpen die tijdens de opleiding aan bod komen zijn:

Ter voorbereiding op de opleiding beluister je het Engelstalige Pre-study pakket ‘Presenting Magically’ van dr. David Shephard. Er wordt gebruik gemaakt van Engels materiaal om aansluiting met de internationale NLP wereld te garanderen.

De training zelf wordt geheel in het Nederlands gegeven. Gedurende de opleiding breng je alles wat je geleerd hebt in de praktijk en leer je de verdere toepassing en integratie. Daarnaast word je persoonlijk begeleid gedurende de gehele training.

In-Company
programma

Programma gebaseerd op missie, visie en ontwikkeldoelen van de organisatie

Individuele
act-metingen

Inzicht in gedrag, valkuilen en ontwikkelpotentieel

Persoonlijk leiderschap

Vanuit kennis over jezelf het team beter laten functioneren

Team
excellentie

Excelleren door de juiste motivatie en inzet van sturingselementen

Eindresultaat

Je staat ontspannen voor welke groep dan ook. De mensen in jouw publiek herinneren zich jou als spreker of trainer omdat ze niet alleen je informatieoverdracht fantastisch vinden maar ook je enthousiaste manier van performen enorm waarderen. Je staat als role model voor de groep en geniet zelf van jouw bewuste en onbewuste aansturing van je publiek. “You are as much you as you can be!”

Meet your trainers

Eelco Wisman

Eelco Wisman is de eerste ABNLP gecertificeerde NLP Master Trainer in Nederland (2009). Spreker, auteur, coach en trainer met decennia ervaring als het gaat om de ontwikkeling van talent en leiderschap. Een mensenmens die met grote bevlogenheid en gedrevenheid in staat is anderen te laten groeien.

Marco van Dam

Marco van Dam is een doorgewinterde trainer en is specialist op het gebied van verandermanagement, leren, leiderschap en coaching. Marco is benaderbaar en scherp, en heeft grote focus op persoonlijke ontwikkeling.

Jacco Aartsen Tuijn

Jacco Aartsen Tuijn is één van de meest ervaren salestrainers van Nederland. Hij is expert op het gebied van salesvaardigheden, gedragsverandering en procesverbetering, ontwikkelde de SalesRESPECT® methodiek en is ABNLP gecertificeerd NLP trainer. Jacco is de rust zelve, en ziet altijd het grotere verband.

Jean-Louis van Aerle

Jean-Louis van Aerle brengt jarenlange praktijkervaring mee als commercieel directeur, ondernemer, recruiter en trainer. Aanstekelijk enthousiasmerend, komt snel tot de kern en zoekt altijd verbinding tussen persoonlijk functioneren en corporate doelstellingen.

Voor wie is deze training bedoeld?

Toelatingseis

Om aan deze opleiding deel te kunnen nemen dien je gecertificeerd NLP Practitioner en Master Practitioner of NLP te zijn. Wil je eerst deze opleidingen via SalesLEADERSHIP volgen? Neem dan contact op

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Registreer je voor het 6-daagse SalesLEADERSHIP event in Toscane

Aanspreekvorm(Vereist)
Geboortedatum(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Opleiding informatie

Toscane, Italië
Data:
€ 3.995,- (excl. BTW) per persoon
All inclusive: