Training Authentiek Leiderschap

Zet je team in zijn kracht, ook in roerige tijden

Training voor authentiek leiderschap

De voorwaarden voor succesvol leiderschap zijn in de afgelopen jaren met een sneltreinvaart veranderd. Leiders van nu moeten een optimale bijdrage leveren aan de doelen van de organisatie. Ze hebben teams of afdelingen gevuld met een diversiteit aan mensen. Deze moeten aangestuurd en gemotiveerd worden. Het ouderwetse managen behoort tot het verleden. Hoe motiveer en inspireer je dan toch jouw mensen? Hoe zorg je ervoor dat iedereen kan excelleren? 

De training Authentiek Leiderschap is een high level, in-company, modulair programma voor bestaande managementteams en leidinggevenden in sales. De training is gericht op het (door)ontwikkelen en implementeren van kwalitatief leiderschap. Het programma wordt samengesteld aan de hand van een uitgebreide voorinventarisatie van zowel de organisatie als de persoonlijke ontwikkeldoelen van de deelnemers. 

Het programma bestaat uit diverse modules, die in het teken staan van visievorming, persoonlijke leiderschapsontwikkeling, het motiveren en laten excelleren van accountmanagers. Het is een bewezen programma op basis van de SalesRESPECT® methodiek, aangevuld met tailormade modules. Het programma is gericht op maximalisatie van de impact van persoonlijk leiderschap op de resultaten van het team en organisatie. 

Het salesteam komt in zijn kracht te staan.

In-Company
programma

Programma gebaseerd op missie, visie en ontwikkeldoelen van de organisatie

Individuele
act-metingen

Inzicht in gedrag, valkuilen en ontwikkelpotentieel

Persoonlijk leiderschap

Vanuit kennis over jezelf het team beter laten functioneren

Team
excellentie

Excelleren door de juiste motivatie en inzet van sturingselementen

Meet your trainers

Eelco Wisman

Eelco Wisman is de eerste ABNLP gecertificeerde NLP Master Trainer in Nederland (2009). Spreker, auteur, coach en trainer met decennia ervaring als het gaat om de ontwikkeling van talent en leiderschap. Een mensenmens die met grote bevlogenheid en gedrevenheid in staat is anderen te laten groeien.

Marco van Dam

Marco van Dam is een doorgewinterde trainer en is specialist op het gebied van verandermanagement, leren, leiderschap en coaching. Marco is benaderbaar en scherp, en heeft grote focus op persoonlijke ontwikkeling.

Jacco Aartsen Tuijn

Jacco Aartsen Tuijn is één van de meest ervaren salestrainers van Nederland. Hij is expert op het gebied van salesvaardigheden, gedragsverandering en procesverbetering, ontwikkelde de SalesRESPECT® methodiek en is ABNLP gecertificeerd NLP trainer. Jacco is de rust zelve, en ziet altijd het grotere verband.

Jean-Louis van Aerle

Jean-Louis van Aerle brengt jarenlange praktijkervaring mee als commercieel directeur, ondernemer, recruiter en trainer. Aanstekelijk enthousiasmerend, komt snel tot de kern en zoekt altijd verbinding tussen persoonlijk functioneren en corporate doelstellingen.

Wil je een charismatisch en krachtig leider worden?

Volg dan één van onze SalesLEADERSHIP trainingen, laat je één op één coachen of volg een volwaardig gecertificeerde NLP-opleiding.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.