Training Persoonlijk Leiderschap

Maximale regie over jouw resultaten

Training voor persoonlijk leiderschap

In onze leiderschapstrainingen ontdek je hoe besluitvormingsprocessen bij anderen in elkaar steken en hoe je belemmerende patronen en overtuigingen bij jezelf en anderen kunt doorbreken. Je leert lichaamstaal te herkennen en te gebruiken en ontwikkelt effectiever gedrag. Je contacten met anderen zullen aan diepgang winnen. 

In de training Persoonlijk Leiderschap sta jij centraal. Als je maximale regie wilt krijgen over jouw resultaten, dan is deze training een absolute must. Je leert afscheid te nemen van belemmeringen en efficiënt je doelen te behalen. Deze training gaat over jouw ontwikkeling, overtuigingen en verandering. Het gaat over wie jij bent en wat jij wilt. Je maakt ongekende krachten vrij om jouw doelen te behalen. Op naar een persoonlijk actieplan! 

Wil je je impact op jouw team en de organisatie maximaliseren? Dan is de training Authentiek Leiderschap wellicht iets voor jou.

In-Company
programma

Programma gebaseerd op missie, visie en ontwikkeldoelen van de organisatie

Individuele
act-metingen

Inzicht in gedrag, valkuilen en ontwikkelpotentieel

Persoonlijk leiderschap

Vanuit kennis over jezelf het team beter laten functioneren

Team
excellentie

Excelleren door de juiste motivatie en inzet van sturingselementen

Meet your trainers

Eelco Wisman

Eelco Wisman is de eerste ABNLP gecertificeerde NLP Master Trainer in Nederland (2009). Spreker, auteur, coach en trainer met decennia ervaring als het gaat om de ontwikkeling van talent en leiderschap. Een mensenmens die met grote bevlogenheid en gedrevenheid in staat is anderen te laten groeien.

Marco van Dam

Marco van Dam is een doorgewinterde trainer en is specialist op het gebied van verandermanagement, leren, leiderschap en coaching. Marco is benaderbaar en scherp, en heeft grote focus op persoonlijke ontwikkeling.

Jacco Aartsen Tuijn

Jacco Aartsen Tuijn is één van de meest ervaren salestrainers van Nederland. Hij is expert op het gebied van salesvaardigheden, gedragsverandering en procesverbetering, ontwikkelde de SalesRESPECT® methodiek en is ABNLP gecertificeerd NLP trainer. Jacco is de rust zelve, en ziet altijd het grotere verband.

Jean-Louis van Aerle

Jean-Louis van Aerle brengt jarenlange praktijkervaring mee als commercieel directeur, ondernemer, recruiter en trainer. Aanstekelijk enthousiasmerend, komt snel tot de kern en zoekt altijd verbinding tussen persoonlijk functioneren en corporate doelstellingen.

Wil je een charismatisch en krachtig leider worden?

Volg dan één van onze SalesLEADERSHIP trainingen, laat je één op één coachen of volg een volwaardig gecertificeerde NLP-opleiding.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.