Training Team Development

Binnen een team elkaar beschermen en versterken

Training voor team development

Deze training / workshop richt zich op teamontwikkeling met als doel de prestaties van elk van de individuen in het team te maximaliseren. Elkaar begrijpen en ondersteunen is het fundament van een team. Daarom geven wij in deze training veel aandacht aan het doorgronden van individueel – èn teamgedrag en hoe dit op een positieve manier beïnvloed kan worden. We ontrafelen het mysterie achter hoe menselijke relaties ontstaan (rapport) en hoe we daar bewust invloed op kunnen hebben. We zorgen ervoor dat het team sterker uit de training komt en klaar is om gezamenlijk te excelleren. 

We gebruiken voor de training Team Development de Individuele ACT-meting alsmede de Teamrapportage met daarin de Circle of Teampower. Zo krijgen we diepere inzichten in waar teamleden elkaar versterken, wat ze kunnen leren en lenen van elkaar en waar de teamleden onder druk op mogen letten bij zichzelf en elkaar. 

De inhoud van onze teamontwikkelingstrainingen en teambuilding workshops is altijd op maat gemaakt. Dit doen we in samenspraak met onze opdrachtgever. Zo is iedereen ervan verzekerd dat de trainingen en workshops bijdragen aan de doelstellingen van de organisatie en aan de ontwikkelbehoefte van het team. Om een coherent geheel te smeden, zijn de trainingen altijd interactief, reflectief en ontwikkelingsgericht.

In-Company
programma

Programma gebaseerd op missie, visie en ontwikkeldoelen van de organisatie

Individuele
act-metingen

Inzicht in gedrag, valkuilen en ontwikkelpotentieel

Persoonlijk leiderschap

Vanuit kennis over jezelf het team beter laten functioneren

Team
excellentie

Excelleren door de juiste motivatie en inzet van sturingselementen

Meet your trainers

Eelco Wisman

Eelco Wisman is de eerste ABNLP gecertificeerde NLP Master Trainer in Nederland (2009). Spreker, auteur, coach en trainer met decennia ervaring als het gaat om de ontwikkeling van talent en leiderschap. Een mensenmens die met grote bevlogenheid en gedrevenheid in staat is anderen te laten groeien.

Marco van Dam

Marco van Dam is een doorgewinterde trainer en is specialist op het gebied van verandermanagement, leren, leiderschap en coaching. Marco is benaderbaar en scherp, en heeft grote focus op persoonlijke ontwikkeling.

Jacco Aartsen Tuijn

Jacco Aartsen Tuijn is één van de meest ervaren salestrainers van Nederland. Hij is expert op het gebied van salesvaardigheden, gedragsverandering en procesverbetering, ontwikkelde de SalesRESPECT® methodiek en is ABNLP gecertificeerd NLP trainer. Jacco is de rust zelve, en ziet altijd het grotere verband.

Jean-Louis van Aerle

Jean-Louis van Aerle brengt jarenlange praktijkervaring mee als commercieel directeur, ondernemer, recruiter en trainer. Aanstekelijk enthousiasmerend, komt snel tot de kern en zoekt altijd verbinding tussen persoonlijk functioneren en corporate doelstellingen.

Wil je een charismatisch en krachtig leider worden?

Volg dan één van onze SalesLEADERSHIP trainingen, laat je één op één coachen of volg een volwaardig gecertificeerde NLP-opleiding.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.